ZCBW Zagreb Craft Beer Week
Eventi

ZCBW Zagreb Craft Beer Week

Posjestili smo ZCBW Zagreb Craft Beer Week

Cijeli ovaj tjedan se održava ZCBW Zagreb Craft Beer Week po svim craft lokacijama u gradu Zagrebu, a kao finalni događaj je održavanje festivala craft piva u Studentskom centru.

Po dolasku u SC brzo sam pronašao mjesto događaja i ušao u dvoranu gdje sam došao na blagajnu za kupnju ulaznica. Kupio ulaznicu, gdje su mi dali kodiranu karticu (narukvicu) na koju sam napunio novaca za bezgotovinsko plaćanje.. Hvale vrijedna mogućnost i čisto ok jer nema traženja novca po džepovima. Ostatak novca se mogao povući po izlasku sa sajma. Tu sam također dobio i čašu za degustiranje.

Podrži nas

Ponuda piva

Kako se sajam održavao pod pokroviteljstvom Brtianskog veleposlanstva, osim hrvatskih craft pivovara u ponudi je bilo hrpa britanskih craftova, sve zajedno kako kažu organizatori preko 100 različitih piva. 

Hrana

Od hrane pronašao sam dvije kućice na ulazu u samu dvoranu. U jednoj je bila ekipa iz RTL-ove emisije Tri dva jedan kuhaj, i ekipa  iz Varaždinskog American bar Dollar-a za koje sam se odmah zaljepio. Od tri vrste burgera, dva su bila sa sporo pečenom svinjetinom po cijeni od 40 kn i njihov glavni adut, burger “American dollar” od čiste junetine i bez aditiva kako su mi naglasili, po kojeg sam išao dva puta.
Burger je savršen i sve pohvale ekipi koja ga je radila. S obzirom na uvjete koje su imali u kućici, radni prostor im je bio čist i uredan, rukavice na rukama kod slaganja burgera. Jednostavno savršeno! Ocjena 5/5.

Jedina zamjerka

Jedino što bih imao za prigovoriti, sada ne znam bi li to bilo organizatoru ili prodavaču ulaznica je ta što se naglašavalo kako je ulaz na festival od 11 do 15 sati u subotu besplatan. Ja sam uredno došao sa znanjem iste informacije na blagajnu i zatražio kartu i oni su mi je prodali. A nisu me htjeli upozoriti da je ulaz free do 15 sati.

Podrži nas

Cjeli ZCBW ili ti Zagreb Craft Beer Week festival ocjenjujem  sa ukupnom ocjenom 4,5/5.

Karlo
Tko je Karlo? Pa on je osoba kojoj, kada sjedne u vaš lokal niti jedan detalj ne promakne i kao takav on je izvrsna osoba da ocjeni vaš lokal.

2 Replies to “ZCBW Zagreb Craft Beer Week

A da nešto komentiraš?