Foto. Luda kuhinja
The garden bar and kitchen
Gdje smo bili

The Garden Bar and Kitchen

Novootvoreni craft beer restoran The Garden Bar and Kitchen u Preradovićevoj u Zagrebu

Lutajući bespućima centra ožednih od silnog izbjegavanja pješaka koji gledaju u mobitele i hodaju kao muhe bez glave. Razmišljajući gdje da cugnem odličnog pivkana na pamet mi padne nedavno otvoreni The Garden Bar and Kitchen u Preradovićevoj odmah kraj Alkatraza.

Cijela priča je pokrenuta od The Garden Brewery-a koja u Zagrebu proizvodi Craft pivo od 2016 godine no da ne duljim, što ne znate još o Garden brewery-u pitajte Google, taj čovjek zna sve.

Podrži nas

ank garden bar

Ljubazna konobarica u Garden Brewery pregači

Odmah dok sam sjeo na super uređenu terasicu sa stolovima na kojima dojam podiže cvijeće te daje dašak prirode u onom silnom asfaltu i betonu u centru, do mene doskakuta vesela konobarica sa pozdravom.
Kako sam se nabrijao na nešto osvježavajuće pala je odluka na Citrus IPA-u i za taj izbor nisam ni najmanje požalio. Punog tijela, dosta karbonizirano, miris i okus se u potpunosti slaže sa nazivom, jer se jako puno osjete citrusi u pivi što daje dojam svježine i tjera vas da naručite još jedno.

Garden brewery Citrus ipa

Nakon Citrus IPA-e nisam znao što bih još probao pa sam ulovio konobaricu da je pitam ima li specijala?
Krene ona meni nabrajati kao da sam ja diktafon, ali je vidjela da ju nisam ništa razumio pa me je ljubazno uputila da pored šanka ima napisana cijela ponuda što se nalazi na tapovima gdje i jesam bacio oko te naručio Choco Oat Milkshake.
Moram priznati da sam tu doživio razočaranje, jer sam očito nakon Milkshake IPA-e od The Garden Brewery očekivao visoko podignutu ljestvicu i za Choco Oat Milkshake.
Blage karbonizacije i ne znam da li da kažem bljutavo ili isprazno, nema tijela samo blagi okus čokolade.

Choco Oat Milkshake garden

Ponuda piva garden bar and kitchen Interijer Garden bar and kitchen galerija

Bar je gotov sada ide Kitchen gdje po meni nedostaje mesa

Odmah da naglasim da nisam ništa jeo samo istraživao jelovnik koji je je pun tapasa koje možete grickati uz pivicu. Kako kaže google isti je slagala Priska Thuring, chefica Dubravkinog puta.

Podrži nas

No, zanimljivo je koncepiran pa u deset jela može naći svatko nešto za sebe: Popcorn piletina, Ramstek sa Paškim sirom, Piletina u indijskom umaku je za ljubitelje mesa, Vegeterijanci mogu pojesti Tofu u indijskom umaku, vege Bruskete ili recimo Popcorn Karfiol, a ljubitelji ribe mogu pojesti Jadranske kozice u Pivskom tijestu koje je napravljeno od Gardenovog pilsnera. Sve to možete zasladiti Moussom od čokolade.

Svatko će naći nešto za sebe za prigristi, ali ako mislite tamo izaći na večeru i jedete mesinu kao ja, nećete imati nekog velikog izbora osim gore navedenog ramsteka. Od svega to bih pripisao kao jedini nedostatak cijelog The Garden bar and Kitchen-a.

Cijene garden bar and kitchen jelovnik Cijene garden bar and kitchen Pivo garden bar

Cijene u The Garden bar and Kitchenu

Ako želite i volite popiti kvalitetnu pivicu onda vam ne smije i neće biti teško izdvojiti 25+ kn za pivo. Da bi se dobila ta kvaliteta trebaju skupi i kvalitetni sastojci, pa to svakako treba uzeti u obzir prije bilo kakvog komentiranja cijene piva.

Što se tiče hrane  tu će te morati odvojiti od 28-38 kn za grickalice, dok je ostala hrana od 50-90 kn po porciji.

Moja ocjena:

Prvi Dojam
Konobar (Urednost)
Ponuda Pića
Ponuda Hrane
Izgled i Okus Hrane
Brzina usluge
Cijena
Ljubaznost
Ponuda Craft Piva
Prosjek
 

Ocjenite i vi:

Prvi Dojam
0
Konobar (Urednost)
0
Ponuda Pića
0
Ponuda Hrane
0
Izgled i Okus Hrane
0
Brzina usluge
0
Cijena
0
Ljubaznost
0
Ponuda Craft Piva
0
Prosjek
  Učitavanje, molimo pričekajte yasr-loader
 

 

Karlo
Tko je Karlo? Pa on je osoba kojoj, kada sjedne u vaš lokal niti jedan detalj ne promakne i kao takav on je izvrsna osoba da ocjeni vaš lokal.

A da nešto komentiraš?