FOTO: Facebook Fakin craft bar
Mason burgers & stuff, Stone Brewing Tap Takeover, Stone brewing, Prvi rođendan fakina, Ozren Kanceljak Kanca
Eventi

Prvi rođendan Fakina uz Stone brewing i Mason burgers & stuff

Prošla je godina dana od otvorenja Fakin Craft Bara

Prošle godine krajem ožujka otvorio se Fakin craft bar, mjesto sa najvećim šankom prilagođenim za istakanje 24 vrste piva. Prvi rođendan Fakina je iduću subotu te vas mi ovim putem pozivamo da se pridružite ekipi iz Fakina jer su stvarno pripremili tri vrhunska razloga zbog kojih bi trebalo tamo svratiti 07. travnja od 20 sati.

Mason burgers & staff

Da, dobro ste pročitali, Mason burgers & stuff za rođendan Fakina pripremaju dva burgera, koja će biti usklađena sa pivicama koja će se točiti na točionicima. Inače za one koji ne znaju Mason burgers & stuff je prošlogodišnji pobjednik Zagreb burger festivala, te ga se baš i ne može često probati u Zagrebu zato je ovo idealna prilika.

Podrži nas

Ivan Zidar osoba koja stoji iza Mason burgera nam je u kratkom razgovoru rekao kako ekskluzivno pripremaju dva nova burgera za rođendan Fakin craft bara. Nije nam htio reći sastojke burgera, ali smo uspjeli izvući detalje o porijeklu namirnica koje će biti 100% domaće, u burgerima će biti korišteno pivo, pa čak i da će kumice sa Dolca umješati svoje prste u burgere 🙂
Jedva čekamo subotu da to probamo i obećavamo da ćemo napisati recenziju burgera!

Stone Brewing Tap Takeover

Ekskluzivno i po prvi puta u Hrvatskoj, točionike Fakina pruzima Stone Brewing pivovara. Na točionicima će se naći 8 piva Arrogant Bastard Ale, Go To IPA, Stone IPA, Stone Ripper, Berliner Weisse (White ghost), Arrogant Bastard Bourbon Barrel Aged, Americano Stout, Double Bastard Ale.

Stone brewing je craft pivovara nastala 1996 godine i od mikro pivovare su narasli u jednu od najvećih craft pivovara u SAD-u sa oko 1100 zaposlenika.
Dva puta s proglašavani najboljom pivovarom na svijetu od BeerAdvocate magazina, proglašavani najbrže rastućom kompanijom, imaju odlična piva i mislimo da je to dovoljan razlog zbog kojeg bi trebali doći u Fakin na rođendan.

Podrži nas

DJ Ozren Kanceljak Kanca

Za glazbu se brine Ozren Kanceljak Kanca, DJ koji je nastupao u zlatnim vremenima Kulušića i na vama je samo da popijete, pojedete i rasplešete se.
Vidimo se u Fakinu 7. travnja od 20:00 sati, a do tada pročitajte kako je bilo na posljednjem Beavertown tap takeoveru u Fakinu.

Karlo
Tko je Karlo? Pa on je osoba kojoj, kada sjedne u vaš lokal niti jedan detalj ne promakne i kao takav on je izvrsna osoba da ocjeni vaš lokal.

A da nešto komentiraš?