Gdje smo bili

Požuri polako i stigneš sve!

Požuri polako

Požuri polako ili pp kako ga već starosjedioci nazivaju, romantičan je i veoma zanimljiv lokal u oku promatrača. Naime, Požuri Polako je lokal u mogli bismo to tako reći samom srcu Zagreba, Kvaternikovom trgu. Mlada i zaigrana ekipa koja će vas uvijek razveseliti odličnom kavom i svim mogućim toplim napicima koje biste htjeli popiti,oni imaju sve! A za one više avanturističkog duha, tu su odlične rakijice ili možda pivo? U svakom slučaju naša je preporuka ukoliko ste u tom dijelu grada svakako navratite, nećete požaliti! Lijepa velika i prostrana terasa na samom trgu koju svake godine ukrašavaju tete cviječarke po kojima je Kvatrić prepoznatljiv ili možda maleni unutarnji prostor za vas zaljubljene koji se želite sakriti od neželjenih pogleda, otkrijte sami.

Šank otvorenog tipa

Super stvar u ovom lokalu je ta da uz šank ima pomičnu staklenu stijenu što uvelike povećava efikasnost konobara, smanjuje vrijeme čekanja i vama mnogo znači ako ste u stisci s vremenom. Nema potrebe da ulazite u lokal već s ulice možete barmenu naručiti svoj omiljeni napitak i odmah odjuriti na tramvaj ako ne putujete autom.

Podrži nas

Osoblje

je jedno od največih prednosti ovog kafića. Oni su mlada i ambiciozna ekipa koja svoj posao shvaća ozbiljno. Tako će vas već na samom ulazu dočekati uz osmijeh i poslužiti uz minimalno vrijeme čekanja bez obzira na obujam posla.

Atmosfera

Atmosfera je u svako doba dana ovdje uvijek ležerna. Stoga ukoliko ste u blizini,u prolazu ili radite i treba vam utočište sljedećih 20 min koliko vam traje pauza, ovo je mjesto na kojem se možete opustiti i skloniti od svakodnevnog stresa.

 

Ovo je naša ocijena   

Prvi Dojam
Konobar (Urednost)
Ponuda Pića
Ljubaznost
Brzina usluge
Cijena
Ponuda Craft Piva
Prosjek
 

Podrži nas

Ukupan dojam?

Ovaj lokal ocijenjujemo s peticom i radujemo se ponovnom posjetu, dok vama također pružamo mogućnost da ocjenite ovaj lokal!

Prvi Dojam
3
Konobar (Urednost)
3
Ponuda Pića
1
Ljubaznost
2
Brzina usluge
3
Cijena
3
Ponuda Craft Piva
1
Prosjek
  Učitavanje, molimo pričekajte yasr-loader

Toony
Mlađahan ugostitelj koji kroz život ide opušteno kao babina sisa jer što napraviti kada vam život daje limun? Ubacite ga u Gorki Pelinkovac!

2 Replies to “Požuri polako i stigneš sve!

A da nešto komentiraš?