FOTO: Karlo @luda kuhinja
Caffe bar BBS i Lounge bar Masai
Gdje smo bili

Odlično iskustvo u Caffe bar-u BBS na Kajzerici

Caffe bar BBS i Lounge bar Masai

Kad se spomene BBS na Kajzerici, svi se odmah sjete noćnog kluba BBS, no BBS caffe bar nije noćni klub iako su oba u vlasništvu istog gazde. Noćni klub je smješten na zapadnoj strani Kajzerice, dok je caffe bar BBS na istočnoj strani u ulici Radoslava Cimermana preko puta hipodroma i stadiona NK Lokomotive.

Prvi dojam i usluga

Po ulasku dočekala nas je ugodna atmosfera, bez previše buke. Mjesto je idealno za razgovor uz kavicu, a da ne morate brinuti prisluškuje li vas tko za susjednim stolom. Pošto je snijeg vani pod je čist i suh, a stol za koji smo sjeli uredan i čist.

Podrži nas

Vrlo brzo nakon što smo sjeli, a konobar izrazito ljubazan u urednoj košulji nas je poslužio i uzeo narudžbu. Piće smo dobili u čistim ispoliranim čašama i ovog puta 1 dcl vina nismo dobili u čaši od piva kao što je to zadnji puta Toni doživio u jednom caffe baru.

Bijelo vino Caffe bar BBS

U sklopu caffe bara BBS nalazi se i Lounge bar Masai u kojem se poslužuju ista pića te ako vam se ne sviđa ekipa u jednom lokalu, prijeđete u drugi te uživate istu kvalitetu usluge.
Oba dva lokala su odvojeni vlastitim ulazima i svaki ima svoj šank, ali na sredini je veliki prolaz tako da se dva lokala spajaju u jedan, svaki sa svojim izgledom i dizajnom.

Ponuda pića

Od pića prvo mi pogled leti na pivice i tu odmah uočavam kompletnu ponudu Carlsberg koja je ujedno i ditributer, uvoznik za Guiness i Budweiser pa tako u ponudi osim Pan piva imaju i Guiness, Budweiser, Grimbergen a cijene istih se kreću od 15 do 24 kn.

Podrži nas

BBS caffe bar Pivo

Kavu sa mlijekom možete popiti već za 10 kn, a ako ste ljubitelj tonika možete birati između Erasmus bond, Tonik 1724 ili Thomas Henry tonica.
Također nešto ne standardno u lokalima je i protenini koji se mogu naručiti ako idete sa treninga.

Svakako bih još istaknuo ponudu whisky-a i ginova gdje bi mogli biti zadovoljeni i neki zahtjevni gosti.
Ako ste gladni ekipa iz BBS caffe bara vam može složiti i tost, pa ne morate ići tražiti obližnje pekare već uživati u odličnoj ponudi BBS caffe bara.

BBS

Cjelokupan dojam za Caffe bar BBS i Lounge bar Massai

Većina ljudi ide na špicu kako bi popili kavu u “vrhunskim” ugostiteljskim objektima i doživjeli “vrhunsku kvalitetu” usluge. BBS caffe bar pruža to isto iskustvo sa stvarno odličnom ponudom, uslugom i kvalitetom, na možemo reći perifriji grada.
Stvarno nećete požaliti ako odete popiti piće na Kajzericu jer vjerujem da će te doživjeti ono što smo i mi doživjeli.

Ocjena BBS Caffe bara:

Prvi Dojam
Konobar (Urednost)
Ponuda Pića
Ljubaznost
Brzina usluge
Cijena
Ponuda Craft Piva
Prosjek
 

Također ocjenite i vi BBS Caffe bar:

Prvi Dojam
20
Konobar (Urednost)
20
Ponuda Pića
19
Ljubaznost
19
Brzina usluge
21
Cijena
20
Ponuda Craft Piva
25
Prosjek
  Učitavanje, molimo pričekajte yasr-loader

Karlo
Tko je Karlo? Pa on je osoba kojoj, kada sjedne u vaš lokal niti jedan detalj ne promakne i kao takav on je izvrsna osoba da ocjeni vaš lokal.

A da nešto komentiraš?