Izvor: Facebook O2 caffe bar i club
O2 caffe bar i club
Gdje smo bili

O2 caffe bar i club

Čisti “finjak” ili možda i ne ?!

Prošlih dana odlučio sam posjetiti mjesto pored kojeg često prolazim, O2 caffe bar i club. Smješten ispod Eurotowera u ulici Ivana Lucića. Na prvu, zaista je djelovalo obećavajuće. No ne i zadugo…

Ambijent O2 caffe bar-a

Interijer krasi veliki bijeli mramorni šank koji je pozicioniran u sredini lokala, viseći kristalni lusteri i kožne fotelje. Sjedamo za prvi stol i primjećujemo prvi “problemčić” , ulazna vrata su klizna sa senzorom tako da ih otvara i najmanji pokret, a vani je uistinu bilo hladno.

Podrži nas

Prišao je konobar i upozorio nas da se ne naslanjamo previše na stol jer je klimav i prilično nestabilan. Naručio sam pivo naravno, a moj kolega bijelo vino. Ponuda i nije neki spektakl no i dalje odskače od nekih “kvartovskih” lokala.
Konobara smo nešto duže čekali, ali kada je stigao s našim pićem, tu je slijedilo totalno razočarenje. Vrlo dobro stolno vino s obzirom na njegovu cijenu naravno, posluženo u ni manje ni više nego u čaši od Karlovačkog piva.
Uz to i nijansu prejaka glazba ako ste sjeli popit piće i porazgovarati s prijateljem.

Dojam

Naš dojam su uistinu ubile neke sitnice koje kao ugostitelji jednostavno ne možemo podnijeti, no bez obzira na njih, bilo je tu i nekih super stvari poput lijepo uređenog sanitarnog čvora koji je opremljen svim potrepštinama ako npr. poslije posla žurite na neki sastanak, a ne stignete kući ( dezodoransi,štapići za uši, gel za kosu..). Cijena je uistinu razumna s obzirom da se nalazi u poslovnoj zoni pored banaka i cilja na ” uglednu” klijentelu.

Ovdje je moja ukupna ocijena  

Podrži nas

Prvi Dojam
Konobar (Urednost)
Ponuda Pića
Ljubaznost
Brzina usluge
Cijena
Ponuda Craft Piva
Prosjek
 

Također ocjenite i vi O2 caffe bar i club

 

Prvi Dojam
1
Konobar (Urednost)
1
Ponuda Pića
1
Ljubaznost
1
Brzina usluge
1
Cijena
1
Ponuda Craft Piva
1
Prosjek
  Učitavanje, molimo pričekajte yasr-loader

Toony
Mlađahan ugostitelj koji kroz život ide opušteno kao babina sisa jer što napraviti kada vam život daje limun? Ubacite ga u Gorki Pelinkovac!

A da nešto komentiraš?