Fakin Craft bar šank
Gdje smo bili

Fakin Craft Bar

Kakav fakin’g šank?!

Za prvu recenziju smo se odlučili posjetiti Fakin Craft bar u Ulici grada Vukovara 68. Moramo priznati da smo ostali super iznenađeni prvim dojmom prostora i naravno veličinom šanka te smo odmah zaključili da će ponuda pića biti odlična naročito craftova. Super oslikani prostor Fakin bara nas je također iznenadio te isti odiše pravim pivskim duhom.

Konobar

Po samom ulasku dočekao nas je “Dobar dan” od konobara te uredan i u štihu crafta sređen konobar. Prilično ljubazan i znanjem o pivu iskusan konobar. Uputio nas je što popiti te nam prvo donio dva testera da probamo pivu kako bi se lakše odlučili što popiti. Naravno glumili smo da smo neiskusni u svijetu piva.

Podrži nas

22 točionika u šanku samo za pivo

Tako je 22 točionika gdje se izmjenjuju craft piva i sve je super povezano sa Untappd aplikacijom te se može pratiti u realnom vremenu koje su pive na tap-u te isto tako koje dolaze sljedeće. Cijene piva su realne za craftove, ali i drugih pića ako se uzme u obzir da je to craft bar te da bi sve trebalo posvećeno pivu a ne Coca-Coli.

A kakva je hrana?

 

Moramo priznati da nismo izašli gladni i da je hrana bila ok, ali svakako bi trebalo poraditi na jelovniku. Kiflice i Čvarkuše su mrak, a tek kruščići koje smo dobili tople uz Punjenu pljeskavicu sa feta sirom i zapečenim grahom, te Fakin juneći burger sa pekmezom od luka kako nam je naglasio konobar po okusu zaslužuju 4/5 ocjenu. Cijena je odlična i nije pretjerana.

Svakako preporučamo posjet Fakin Craft Baru

Podrži nas

Ocjena autora

Prvi Dojam
Konobar (Urednost)
Ponuda Pića
Ponuda Hrane
Izgled i Okus Hrane
Brzina usluge
Cijena
Ljubaznost
Ponuda Craft Piva
Prosjek
 

Želimo da i vi ocjenite Fakin Craft Bar

Prvi Dojam
11
Konobar (Urednost)
9
Ponuda Pića
12
Ponuda Hrane
10
Izgled i Okus Hrane
12
Brzina usluge
11
Cijena
11
Ljubaznost
12
Ponuda Craft Piva
9
Prosjek
  Učitavanje, molimo pričekajte yasr-loader

Karlo
Tko je Karlo? Pa on je osoba kojoj, kada sjedne u vaš lokal niti jedan detalj ne promakne i kao takav on je izvrsna osoba da ocjeni vaš lokal.

8 Replies to “Fakin Craft Bar

  1. Pingback: javsearch.mobi

A da nešto komentiraš?