caffe-bar-pinocchio
Gdje smo bili

Pinocchio

Caffe bar Pinnochio

U samom srcu Zagrebačkog kvarta Trešnjevka, u Nehajskoj ulici nalazi se ovaj ne baš uobičajen ” kvartovski birc ” Pinnochio . Odlučio sam ga posjetiti jedno poslijepodne i evo mojih dojmova…

Ugođaj

Moram priznati da sam ostao ugodno iznenađen ušavši u lokal. Nekoliko puta sam već bio tamo, ali ovo je prvi put nakon što su ga preuredili. Veoma šarmantan šank koji se nalazi ravno od ulaznih vrata, Desno od šanka nalazi se nepušački dio odijeljen kliznim vratima na senzor, a lijevo se proteže malena grijana terasa koja ljeti obično bude otvorenog tipa s pogledom na stari Park Trešnja.

Podrži nas

Osoblje

Šarmantni i opušteni konobari koji su spremni odvojiti nekoliko trenutaka svog vremena kako bi popričali s gostom. Iz priče s iznimno ljubaznim konobarom saznao sam da kroz sljedećih mjesec dana dolaze torte i kolači. To me veoma razveselilo s obzirom da stanujem u blizini pa ću svakako navratiti još koji put.

Ponuda pića

Moram priznati da sam ovaj put “kiksao” pa nisam uspio proučiti cjenik, no nekoliko puta sam bacio pogled u šank i primjetio neka neobična i zanimljiva pića koja se baš i ne nude u svakom lokalu. Na putu do wc-a prošao sam pored hladnjaka s pivom i ostao ugodno iznenađen. Ovo mjesto nudi na izbor gotovo sva Medvedgrad piva. Našla se još pokoja zanimljiva boca tamo, pa će kao takvi dobiti i prikladnu ocijenu za to 🙂

Još jedna zanimljivost koju sam uočio je plakat na ulazu. Naime, svakog vikenda ovdje se organizira živa svirka što je super i vjerujem da ekipa ne razočarava.

Podrži nas

Ovako sam ocijenio Caffe bar Pinnochio

Prvi Dojam
Konobar (Urednost)
Ponuda Pića
Ljubaznost
Brzina usluge
Cijena
Ponuda Craft Piva
Prosjek
 

a možete ga ocijeniti i vi

Prvi Dojam
4
Konobar (Urednost)
4
Ponuda Pića
3
Ljubaznost
3
Brzina usluge
3
Cijena
3
Ponuda Craft Piva
5
Prosjek
  Učitavanje, molimo pričekajte yasr-loader

 

Fotku sam posudio sa Facebooka

Toony
Mlađahan ugostitelj koji kroz život ide opušteno kao babina sisa jer što napraviti kada vam život daje limun? Ubacite ga u Gorki Pelinkovac!

A da nešto komentiraš?