Caffe bar horvati, pub horvati, knežija birc, craft pivo
Gdje smo bili

Caffe bar Horvati

Caffe bar Horvati ili možda samo bar

Idemo u caffe bar Horvati, čujem da imaju dosta pivi na tapu i dosta ih ljudi hvale da je atmosfera super.

Tako je otprilike tekla priča kad smo se dogovarali kud ćemo na cugu prije par dana. I naravno put nas je odveo u ulicu Rudolfa Bićanića u caffe bar Horvati, ja bih ga nazvao prije pub nego caffe bar, iako se oni na facebooku tagiraju kao kvartovski birc koji poslužuje samo najbolje.

Podrži nas

Ponuda pića

Dolazili smo sa savske ceste i noć je bila, ali smo sa lakoćom ugledali sa parkinga veliku reklamu na kojoj piše Horvati. Lijepo uređen i ostakljen birc (neka bude birc lakše mi je pisati).
Dočekalo nas je nekoliko slobodnih stolova i konobar nas je odmah poslužio. Čovjek zna što ima u šanku i odmah nam je izrecitirao što da popijemo jer nas je zanimalo craft pivo. No kako se nismo mogli odlučiti pali smo na C4 od Nove runde, to smo znali da će nam biti dobro.

Ponuda pića je standardna uz nekakva indu piva kako bi se našlo za one kad dođu daj mi žuju, i svakako ponuda craft piva koja se redovito izmjenjuje i prati pivsku scenu.

Usluga je brza a urednost na nivou

Piće smo dobili brzo (nije bilo gužve), konobar je uredan, stolovi i stolice također. Cijeli lokal ima jako puno informacija po zidovima gdje se mogu saznati razne informacije o ponudi pića, live svirkama i slično, pa kad pročitate sve na mobitelu, imate što čitati i po zidovima ako nemate novine.

Podrži nas

Svakako želimo pohvaliti i inicijativu birca za koju smo saznali putem njihovog facebooka, a to je da na staru godinu 31.12.2017. cjelokupan promet umanjen za PDV uplaćuju udruzi Krijesnica. Pa ako želite podržati tu inicijativu svakako svratite kod njih od 06-18 sati kakvo im je vrijeme taj dan.

Uočili smo jedan problem iako nije tako strašan, ali mogao bi se riješiti. Problem je u muškom toaletu, pisoar nije radio i uredno je umotan u foliju i na njemu je info kako ne radi pa se mora ići u wc. Ali problem nastaje kad se otvaraju vrata jer ista zapnu za wc školjku pa morate malo jače gurnuti kako bi ušli ali i izašli van. Kako smo bili u Horvatima prije nekih tjedan dana možda je problem rješen pa nam nemojte zamjeriti zbog ovoga, jer nama je prvenstveno cilj hvaliti i kuditi 🙂

Ovako smo ocjenili prostor

Prvi Dojam
Konobar (Urednost)
Ponuda Pića
Ljubaznost
Brzina usluge
Cijena
Ponuda Craft Piva
Prosjek
 

A ocjenite ga i vi

Prvi Dojam
7
Konobar (Urednost)
7
Ponuda Pića
6
Ljubaznost
7
Brzina usluge
7
Cijena
7
Ponuda Craft Piva
6
Prosjek
  Učitavanje, molimo pričekajte yasr-loader

Karlo
Tko je Karlo? Pa on je osoba kojoj, kada sjedne u vaš lokal niti jedan detalj ne promakne i kao takav on je izvrsna osoba da ocjeni vaš lokal.

A da nešto komentiraš?