Izvor: Facebook Bulldog pub Zagreb
bulldog pub zagreb
Gdje smo bili

Bulldog pub Zagreb

Bulldog pub Zagreb

Bulldog pub Zagreb sada već kultno mjesto za izlazak nalazi se na broju 6 Bogovićeve ulice u Zagrebu. Nedjeljnu kavu odlučio sam popiti baš tamo s obzirom na to koliko se priča o tom mjestu. Sjeo sam na terasu koja je opremljena grijalicama i pričekao konobara. Nakon nekoliko minuta stigao je konobar, ljubazno me pozdravio s osmjehom na licu i upitao želim li samo popiti piće ili želim nešto pojesti. Kako bi bila šteta ne probati ništa sa šarenolikog menia, rekao sam da želim prizalogajiti nešto na brzaka pri čemu me ljubazno uputio u restoranski dio.

Osoblje

Bulldog pub Zagreb ima dva djela restoranski i dio za piće. Pri dolasku u restoranski dio odmah mi je prišao drugi konobar, znatno ozbiljniji i donio mi jelovnik. Upitao sam ga nekoliko stvari pri čemu je dao izravan odgovor, profesionalno sve uradio i uputio se na šank. Iz njegovog glasa dalo se naslutiti da je nečime nezadovoljan. Svega par minuta nakon što sam bio poslužen stigao je i drugi konobar. Stariji gospodin, vrlo uredan s iznimnim manirama no svakih nekoliko minuta bacio sam pogled oko sebe i primjetio jednu sitnicu. Naime, taj konobar ne priča strani jezik pa je scena naručivanja hrane nekih turista izgledala pomalo tragikomično.

Podrži nas

Ambijent

Nakon stvarno obilnog ručka odlučio sam popiti kavu pa sam ušao u lokal. Prvi dojam, nešto nevjerojatno. Četiri ogromna propelera koji se vrte tik iznad glave, šarmantna galerijica i topao i veseo ugođaj. Sve je drveno, a sjedala su sva kožna. Sjeo sam do šanka i naručio kavu. Čekajući svoj napitak, promatrao sam konobare u lokalu koji su mi se činili znatno opušteniji od onih u restoranu. Bacio sam oko u cjenik i primjetio iznimnu ponudu pića. Možda i najveću i najbolju koju sam ikad vidio. Kava je odlična, a cijene su pristojne s obzirom na lokaciju.

Ovako smo ocjenili naš posjet

Prvi Dojam
Konobar (Urednost)
Ponuda Pića
Ponuda Hrane
Izgled i Okus Hrane
Brzina usluge
Cijena
Ljubaznost
Ponuda Craft Piva
Prosjek
 

Podrži nas

Također i Vi možete dati svoju ocjenu bez registracije

 

Prvi Dojam
3
Konobar (Urednost)
3
Ponuda Pića
3
Ponuda Hrane
3
Izgled i Okus Hrane
3
Brzina usluge
3
Cijena
3
Ljubaznost
3
Ponuda Craft Piva
3
Prosjek
  Učitavanje, molimo pričekajte yasr-loader

Toony
Mlađahan ugostitelj koji kroz život ide opušteno kao babina sisa jer što napraviti kada vam život daje limun? Ubacite ga u Gorki Pelinkovac!

One Reply to “Bulldog pub Zagreb

A da nešto komentiraš?