Izvor: Facebook Aperitivo bar
aperitivo bar vlaška
Gdje smo bili

Aperitivo Bar Vlaška

Aperitivo Bar Zagreb

Ovih dana šetali smo centrom grada s obzirom na Advent i razgledavali što se ove godine nudi novo. Prolazeći neke kućice na Europskom trgu, u oko nam je upalo nešto novo. Nešto što nema veze s Adventom. Novo otvoreni bar Aperitivo Bar Vlaška broj 9. Kako bi uistinu bila šteta ne pronjuškati kada smo već tamo, ušli smo i ostali ugodno iznenađeni ma ne šokirani.

Ambijent

Pri ulasku u bar, prišao nam je konobar ljubazno pozdravljajući i pridržao vrata. Prvi dojam nam je bio wow, ozbiljno uređen prostor, konobari u jednakim kariranim košuljama, sa simpatičnim prslucima i pločicama s imenom.

Podrži nas

Iznimno ljubazno osoblje

Naše maleno društvo poslužio je konobar imena Dario. Smjestili smo se i gospodin nas je upitao jesmo li prvi put ovdje. Pri tome stvarno mislim gospodin!

Radim u ugostiteljstvu i znam kako se osoblje obično odnosi prema gostima, ali ovaj momak bio je stvarno simpatičan, galantan i udjelio nam nekoliko minuta svog vremena da nas provede kroz izbor pića budući da smo prvi put bili tamo.

Tajkođer dogodile su se i dvije situacije kojima se također pokazuje ljubaznost i uslužnost konobara i barmena. Naime kako smo bili sa malim djetetom i imali smo bočicu od mlijeka koju smo trebali oprati, krenuli smo prema toaletu kako bi je oprali, no konobari su nas nakon što su objasnili gdje je toalet, tri puta nagovarali da se bočica opere u šanku, što je za svaku pohvalu.
Druga stvar koja se dogodila, vrećica šećera od kave pala nam je na pod, i nakon nekoliko minuta konobar, dolazi kod nas te sa poda podiže vrećicu i nosi je u smeće.
Osoblju dajemo sve pohvale.

Podrži nas

Vrhunska ponuda pića

Uzevši cjenik pića u ruke, nismo previše očekivali, no otvorivši ga ponovo smo ostali zatečeni. Preko sto vrsta rumova, džinova, viskija i nekoliko desetaka vrsta vrhunskih vina. Kokteli i craft pivo. U priči s konobarom, saznali smo da koktele priprema najbolji hrvatski cocktail majstor. Dakle da imamo tu mogućnost, ocijena pića bila bi 10 od mogućih 5.

Našu ocijenu možete vidjeti ovdje

Prvi Dojam
Konobar (Urednost)
Ponuda Pića
Ljubaznost
Brzina usluge
Cijena
Ponuda Craft Piva
Prosjek
 

Cijene

Cijene baš i nisu za svaki džep, no nisu ni astronomske. Tako ovdje možete popiti colu za 20 kn ili neki dobar uvozni rum za pedesetak kuna. U svakom slučaju zaključili smo da definitivno vrijedi potrošiti koju kunicu više za ovakvo piće i uslugu i doživjeti uslugu kakva bi trebala biti u većini ugostiteljskih objekata dok je sada nažalost u maloj manjini.

Ako ste i vi već posjetili Aperitivo bar ocjenite ga

Prvi Dojam
7
Konobar (Urednost)
4
Ponuda Pića
5
Ljubaznost
4
Brzina usluge
4
Cijena
6
Ponuda Craft Piva
5
Prosjek
  Učitavanje, molimo pričekajte yasr-loader

Toony
Mlađahan ugostitelj koji kroz život ide opušteno kao babina sisa jer što napraviti kada vam život daje limun? Ubacite ga u Gorki Pelinkovac!

A da nešto komentiraš?