A'E caffe bar
Gdje smo bili

A’E Caffe Bar

A’e  Caffe bar

A’e Caffe bar u Sigetu u koji sam slučajno ušao, priznati ću zbog silnih boca koje sam vidio u njihovom malom izlogu na terasi. Pomislio sam “tu mora biti dobra ponuda pića” i naravno nisam pogriješio. Prvi dojam je bio ugodan jer sam sjedio na terasi koja je šarolika i složena u retro stilu sa starim stolcima i stolovima, sa svih okolnih stupova izviru police sa knjigama, časopisima pa si nešto možete i pročitati. Unutarnji prostor nije velik, ali je ugodan kao i prirodan jer je dosta prostora u drvetu i pun svakakvih natpisa koji podižu cjelokupni dojam.

Ponuda pića u A’e-u

Konobar me je odmah zaskočio kada sam sjednuo, pa nisam uspio pregledati cjenik, te sam naručio kavu koja je bila odlična i dobio sam je jako brzo. Dok sam pio kavicu imao sam vremena zabaviti se sa ponudom pića i ostao u šoku!

Podrži nas

Ponuda pića zaslužuje ocjenu 5 zvjezdica, iz razloga što A’e nudi veliku ponudu craft piva uz nešto industrijskih koje vjerojatno drže zbog ljubitelja žuje, karlovačkog… nakon toga pogled mi poleti prema ponudi rakija i likera, čajeva koju još nisam sreo u ni jednom caffe baru. Izvrsna ponuda pića za ovako mali lokal sa velikim potencijalom.

Cijene pića su za svačiji džep, naravno to ovisi o tome što pijete, a jako dobro znam da kvaliteta ima i cijenu.

Ljubaznost i urednost konobara

Već sam rekao kako mi je kava došla brzo, i bio je tu i ljubazan konobar koji me je zaskočio po dolasku pa nisam mogao peglati ga sa pitanjima jer nisam stigao pogledati cijenik, uredno obučen i pažljiv bez arogancije i ljutine u glasu kako to zna biti kod konobara. Nakon što je primio moju narudžbu vidio je stol sa praznim čašama te ga je odmah otišao pospremiti.

Podrži nas

Nažalost nisam bio u mogućnosti slikati lokal pa s toga koristim fotografiju sa otvorenja A’e caffe bara.

Ovako ocjenjujem Cafe bar A’E

 

Prvi Dojam
Konobar (Urednost)
Ponuda Pića
Ljubaznost
Brzina usluge
Cijena
Ponuda Craft Piva
Prosjek
 

Također ocjenite ga i vi

Prvi Dojam
8
Konobar (Urednost)
7
Ponuda Pića
6
Ljubaznost
7
Brzina usluge
7
Cijena
6
Ponuda Craft Piva
5
Prosjek
  Učitavanje, molimo pričekajte yasr-loader

Karlo
Tko je Karlo? Pa on je osoba kojoj, kada sjedne u vaš lokal niti jedan detalj ne promakne i kao takav on je izvrsna osoba da ocjeni vaš lokal.

2 Replies to “A’E Caffe Bar

A da nešto komentiraš?